Contact leggen met Daphne

Contact leggen met Daphne

Voel je je aangesproken door deze website? Denk dat je met begeleiding en discipline meer in je leven zou kunnen bereiken? Je kunt dan contact opnemen met Stichting Daphne. Je vindt daar gewone meiden en vrouwen die weten dat het goed voor hen is om soms een pak op de billen te krijgen. Je komt in contact met vrouwen en meiden die hetzelfde zochten als jij. Zij vinden het logisch (en: gewenst) dat ze straf krijgen als ze dat verdiend hebben, omdat het op die manier beter werkt.

Het kan een grote stap zijn om daadwerkelijk contact te leggen. Belangrijk is dat je doet wat goed voelt en je tot niets gedwongen voelt.

Echte ontmoetingen

Elkaar in het echte leven tegenkomen is uiteraard het beste. Als het zover komt, zou het best een verrassing kunnen zijn. Een vooroordeel is dat meiden die aan spanking doen kinderachtig zijn of niet sterk in hun schoenen staan. Bij een werkelijke ontmoeting blijkt dit heel anders te zijn. Het zijn sterke meiden en vrouwen die heel goed weten wat ze willen. Ze weten wat ze nodig hebben. Net zoals in elk contact is het belangrijk dat over en weer vertrouwen ontstaat en dat de juiste snaar geraakt wordt. Zowel bij de ander als bij jou.

Stichting Daphne organiseerde in het verleden regelmatig bijeenkomsten en doet dat nu weer.

Soms zijn dit vrouwenbijeenkomsten, waarbij vrouwen onder elkaar de mogelijkheid hadden om over spanking en aanverwante gevoelens te praten. Deze vinden in huiskamersfeer plaats.

Bij de gemengde bijeenkomsten zijn zowel mannen als vrouwen welkom. Deze zullen op een centrale plek in Nederland georganiseerd worden.

Via deze website houden we je op de hoogte.

We richten ons niet op sport

Deze website past bij de doelstelling van Stichting Daphne: bij te dragen aan de acceptabiliteit van spanking als geïntegreerd deel van het dagelijks leven.

Deze website bevat veel voorbeelden van situaties rond sport, waar spanking een geïntegreerde en duidelijke plaats had.

Op dezelfde manier is er een website met veel voorbeelden van situaties rond onderwijs en studeren, omdat hier ook veel situaties zijn (geweest) waar spanking een duidelijke plaats had en heeft.

Stichting Daphne richt zich niet op sport, maar op spanking. Zoals je op deze website kunt lezen, zijn er veel situaties denkbaar waar dit goed op elkaar aansluit.

Als je je uitsluitend interesseert voor sport, ben je bij ons aan het verkeerde adres. Dat ligt anders als je hart juist uitgaat naar de spanking.

Stel je vraag via email

Contact via email gaat meestal aan echte ontmoetingen vooraf. E-mail is een goede manier om een contact met iemand op te bouwen. Je kunt vragen stellen, terwijl je toch de gewenste afstand houdt.

Stel je vraag!

Stel je vraag via de telefoon

Als je wilt kun je ons ook bellen op ons telefoonnummer 030 – 20 72 252. We kunnen je dan direct te woord staan.

Als we er niet zijn of niet aan de telefoon kunnen komen, kun je een bericht inspreken. Als je wilt kun je dan terug gebeld worden.

Strakke begeleiding en coaching

 Als je aan sport doet, heb je een coach. Dat hoort vaak bij elkaar. Op andere gebieden, zoals werk of levensvragen komt het een coach ook voor, maar relatief is dat zeldzamer.

Van de sportcoach is het geaccepteerd en de bedoeling dat hij je aanmoedigt om door te gaan waar je anders was opgehouden. Een sportcoach helpt je om je grenzen te verleggen in een richting die je zelf ook wilt, maar wat alleen moeilijk is. Soms kun je merken dat een coach die vasthoudend en doordringend is, je het meeste helpt om de beste resultaten te halen.

Begeleiding volgens de ‘Daphne Methode’ werkt op dezelfde manier. Het richt zich niet in eerste instantie op sportieve prestatie, maar juist op andere gebieden van het leven. Het helpt je je grenzen te verleggen. Dat gebeurt ook op een vasthoudende en doordringende manier, waarbij jouw eigen plannen en afspraken centraal staan. Het onderscheidend element is dat bij Daphne de begeleider of de coach een extra middel heeft om tot je door te dringen en om je te motiveren.

Ben je op zoek naar begeleiding?

Kijk, dat is nog eens echt contact! Letterlijk en figuurlijk. Natuurlijk is dit heel bijzondere vorm van contact. Als het goed klikt kan een begeleider je goed helpen om te worden hoe je zou kunnen zijn.

Contact met een begeleider betekent een aanpak met structuur, duidelijkheid en betrokkenheid. Waarschijnlijk krijg je regelmatig op je billen omdat je daar het meeste van leert. Bijvoorbeeld, als je je niet aan je afspraken houdt. Ook als je daar even geen zin in hebt.

Uiteraard is het belangrijk dat deze manier bij je past. Waarschijnlijk is dat wel het geval als je hier aan het lezen bent. Waarom neem je niet een volgende stap om te kijken of begeleiding bij je past?

Past begeleiding bij je?