Beginnen met sportbegeleiding met billenkoek

Voor het eerst op je billen krijgen

Een lange aanloop naar de eerste keer

Op een gegeven moment besef je dat het een goed idee is om te beginnen met sportbegeleiding of coaching met billenkoek. Je denkt dat een klassieke aanpak met billenkoek wel eens bij jou zou kunnen passen.

Op een gegeven moment besef je dat sportbegeleiding en coaching met billenkoek bij je past.

Uiteraard moet je helemaal zelf weten of je verdere stappen wilt zetten of niet. Het is belangrijk dat je je absoluut niet gedwongen voelt om dingen te doen die je eigenlijk niet wilt

Als je hier nog steeds aan het rondlezen bent, is de kans groot dat het krijgen van billenkoek je aantrekt en fascineert. Je denkt dat je daardoor met meer discipline met je sport bezig gaat zijn en dat je daardoor meer bereikt.

Het kan kort duren of het kan lang duren, maar op een gegeven moment besef je dat je verder wilt. Een volgende stap is dan het isolement van je kamertje te doorbreken en contact met iemand gaan leggen. Gelukkig hoef je geen sportdocent of coach over dit onderwerp aan te spreken maar kun je contact leggen via internet. Dat kan via deze website, maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld, als je heel duidelijk ook op zoek bent naar andere vormen van BDSM of sex, kun je beter ergens anders proberen. Je kiest een persoon uit die je aanspreekt, waarmee je denkt dat het zou kunnen klikken. Door middel van e-mail of WhatsApp leer je elkaar kennen. Je probeert een beeld te krijgen of hij en zijn aanpak bij je past.

Zolang het virtueel blijft kun je je veiligheid en je privacy optimaal beschermen. Het is dat je zorgvuldig met je naam, adres en telefoonnummer omgaat.

Bij de eerste ontmoeting moet je maatregelen nemen om je veiligheid zeker te stellen. Zorg er in ieder geval voor dat anderen weten waar je bent en spreek een opbelregeling af. Zo’n opbelregeling houdt in dat er iemand is die weet waar je bent en waarmee je afspreekt dat je regelmatig belt om te laten weten dat het goed met je gaat.

Vertrouwen komt langzaam maar is zo geschonden

Als je de toekomstige begeleider vertrouwt kun je ervaren wat het is om echt op je billen te krijgen. Het kan wel zijn dat vroeger billenkoek heel normaal was, maar misschien is het voor jou helemaal nieuw.

Als je elkaar vertrouwt kun je ervaren wat het is om echt op je billen te krijgen

“Vertrouwen komt te voet en gaat te paard”, zegt het bekende spreekwoord. Zeker bij dit soort dingen heb je meestal wel een beetje tijd nodig om elkaar te leren kennen en vertrouwen.

Het is een groot voordeel als je in contact kunt komen met andere meiden die door de begeleider waar je nu contact mee hebt, begeleid worden. Je kunt dan aan hen vragen hoe hij echt is, in de praktijk. Uiteraard zijn het dan ook weer persoonlijke verhalen, maar het geeft veel informatie.

Alles zeker weten lukt niet en helemaal niet op dit gebied. Als het contact goed voelt en je elkaar vertrouwt is het moment gekomen om vervolgstappen te nemen. De meest logische stappen zijn dan email en/of WhatsApp, telefoneren en elkaar ontmoeten op neutraal terrein.

Als je daarna nog steeds verder wilt en er voldoende redenen zijn om je vertrouwen in je toekomstige begeleider te rechtvaardigen, komt het moment waar de waarheid steeds dichterbij. Je moet op een gegeven moment echt zelf de eerste stap zetten.

Als je meer discipline wilt bereiken door middel van spanking wordt het tijd voor een eerste keer. Je moet meemaken en voelen hoe het echt is. Als je alleen maar blijft fantaseren doe je jezelf tekort.

De eerste keer in je leven?

Als je voor de eerste keer in je leven op je billen krijgt is dat absoluut even wennen. Je zult merken dat het knap zeer doet. Waarschijnlijk begrijp je dan ook waarom vroeger billenkoek zo veel gebruikt werd. Ook bij sportteams.

Op je billen krijgen is absoluut even wennen en je zult merken dat het knap zeer doet.

Vroeger was billenkoek voor meisjes een normale straf, ook bij sport. Nu is dat minder. De kans dat opgroeiende meiden op hun billen hebben gehad wordt steeds minder.

Sinds 2000 zijn er veel meiden en vrouwen die via Daphne begeleiding hebben gekregen. Ongeveer 20 % van die meiden en vrouwen had ‘van huis uit’ ervaring en soms soms of regelmatig vroeger een pak op haar billen gekregen. De kwestie is dan is dan dat ze dat eigenlijk wel missen, omdat ze weten dat een pak op de billen een goede straf is en een goede invloed heeft. Maar zoiets kun je aan je ouders niet meer vragen.

De meeste meisjes en vrouwen hebben echter nog nooit meegemaakt hoe het is om voor straf over de knie gelegd te worden en op je billen te krijgen.

Daarom gaat het dan ook meestal om de allereerste keer in je hele leven dat je over de knie gaat om straf op je billen te krijgen. Het is absoluut wennen en je zult merken dat het knap zeer doet. Aan de andere kant zijn vrouwenbillen net zo geschikt als vroeger om billenkoek te krijgen en is de werking ook net zoals vroeger.

Als je veel over billenkoek nadenkt en fantaseert past het waarschijnlijk goed bij je. Bij een goede begeleider blijkt de werkelijkheid veel beter dan fantasie omdat het dan écht wordt.

Er zijn ook meiden die er niet zoveel over nadenken en fantaseren, maar die in een veilige omgeving een keer pak op hun billen willen krijgen om te weten hoe zoiets voelt. Ze hebben de stellige verwachting dat ze geen verdere begeleiding willen maar dat het alleen om nieuwsgierigheid gaat. Dat kan ook, daar is niks mis mee.

Voorzichtig beginnen

Als je voor het eerst op je billen krijgt begint het voorzichtig zodat je kunt wennen aan het gevoel.

Als je voor het eerst op je billen krijgt begint het voorzichtig zodat je kunt wennen aan het gevoel.

Er zijn geen vaste regels hoe je een meisje een pak op haar billen moet geven. Dat geldt ook als het voor de eerste keer is.

Toch bestond bij Daphne destijds zo’n ‘eerste keer’ meestal uit een aantal vaste onderdelen. Een voordeel hiervan was ook dat de meiden van tevoren een verwachting hadden van wat er zou gaan gebeuren, zodat ze zich daar enigszins op in konden stellen. Dat vonden ze prettig. Bovendien was het kennelijk een goed recept, omdat zo goed als ieder meisje door die eerste keer tot de ontdekking kwam dat het helemaal paste en goed was.

Daarom wordt ook nu nog grotendeels de aanpak van destijds aangehouden. Let op, in grote lijnen dus, omdat je nooit van te voren weet hoe het precies zal gaan. Alles moet passen bij de sfeer, emotie, behoefte en incasseringsvermogen van het meisje dat straf gaat krijgen. Dat geldt eigenlijk altijd, maar zeker als het een eerste keer betreft.

Het begin is altijd voorzichtig en kalm aan. Nadat het ijs gebroken is en je voor zover mogelijk op je gemak bent gesteld wordt het tijd om te beginnen met datgene waarvoor je gekomen was.

Zeker als je het nog nooit hebt meegemaakt, moet je eerst maar eens voelen hoe het is om over de knie gelegd te worden. Hoe het is om over de knie te liggen, en vervolgens je eerste klappen op je billen te krijgen. In het begin mag je je broek of rok aanhouden. Je krijgt steeds meer klappen op je billen. Eerst zachtjes, maar langzamerhand wordt het steeds duidelijker.

Op je blote billen

Ook bij de eerste keer billenkoek gaat je onderbroek omlaag zodat je kunt voelen wat het is om billenkoek op je blote billen te krijgen. Dat is namelijk wel de meeste effectieve en daarom de beste manier om billenkoek te gebruiken.

Ook bij de eerste keer gaat je onderbroek omlaag.

In de begeleiding is er alleen maar sprake van straf op je blote billen.Dat is hoe billenkoek hoort te zijn.

Omdat bijna iedere meid die aan de eerste keer begonnen is verder wil met begeleiding, gaat dat dus ook voor jou gelden.

In het begin is dat even vreemd en onwennig om je billen bloot te maken, maar dat blijkt heel snel te wennen. Het is en blijft natuurlijk spannend en misschien ook wel wat vervelend. Als je op je blote billen krijgt voel je dat meer dan dat er een dikke spijkerbroek tussen zit. Allemaal redenen waardoor het beter werkt als het op de blote billen gebeurt en daarom is dat ook de vaste regel.

Daarom gaat ook tijdens de eerste keer op een gegeven moment je onderbroek omlaag.

Op dat moment is er een soort mijlpaal bereikt en een nieuwe norm gesteld. De nieuwe norm is dat je vanaf dat moment alleen nog maar straf op je blote billen gaat krijgen.

Natuurlijk komt het in de dagelijkse begeleidingspraktijk wel voor dat meisjes die straf hebben verdiend, dat liever niet op hun blote billen krijgen. Toch maken we bij Daphne daar geen uitzondering op. Alle meiden en vrouwen die bij Daphne begeleiding krijgen en zich niet aan de gemaakte afspraken houden, krijgen daarvoor de consequentie altijd op hun blote billen. Het maakt daarvoor niet uit hoe oud je bent.

Voor meisjes is de beste straf nou eenmaal een pak op hun blote billen. Dat was altijd al zo en dat zal altijd zo blijven. Op het moment dat een meisje voor de eerste keer in haar leven op haar blote billen krijgt, voelt ze direct dat dit zo is en waarom dit zo is.

Tot slot even echte straf

Om te kunnen beginnen met begeleiding en coaching met billenkoek moet je eerst meemaken hoe echte straf op je billen voelt. Dat betekent dat je een echt pak op je blote billen krijgt. Geen zachte klapjes maar ook niet keiharde. Gewoon normale strafsterkte die passend is voor volwassen meiden en vrouwen. Dat gaat door tot de begeleider denkt: zo is het genoeg. Dus je krijgt niet te kort, maar ook niet te lang een echt volwassen pak op je blote billen.

Om te kunnen beginnen met begeleiding met billenkoek moet je eerst zelf meemaken hoe echte straf op je billen voelt.

Tot nu toe was het alsof je meegenomen werd op een tocht, ook al was de route behoorlijk spannend.

Het is ook belangrijk dat je ook leert hoe echte straf voelt. Dan weet je waar je in het vervolg rekening mee moet houden. Het kan ook zijn dat er van te voren afspraken zijn gemaakt dat er aan het eind van de eerste keer direct een openstaande rekening afgehandeld gaat worden.

Dat betekent dat we nu even gaan doorpakken. Dat geeft ook een beeld van hoe het in de toekomst steeds zal gaan.

Je wordt dan goed vastgehouden over de knie van de begeleider en je krijgt van hem met volle strafsterkte op je blote billen zoals voor een meid van jouw leeftijd passend is. Als het goed is weet de begeleider precies wat hij doet omdat hij het al heel vaak gedaan heeft.

Sommige meisjes blijven stoïcijns, andere gaan huilen of roepen dat het pijn doet. Dat hoort zo, daarom werkt het ook zo goed.

Iedere vrouw en ieder meisje met begeleiding volgens de Daphne Methode weet precies wanneer ze straf zal krijgen en hoe ze dat door haar eigen gedrag kan beïnvloeden. Ze weet ook dat de straf billenkoek is en dat ze die altijd direct op haar blote billen en op nomale strafsterkte krijgt. Het zijn allemaal volwassen meiden en vrouwen die weten waar ze mee bezig zijn en die weten waarom ze voor de Daphne Methode gekozen hebben. De wetenschap, dat er indien verdiend een stevig pak billenkoek op de blote billen in het vooruitzicht ligt, blijkt al positief te werken. Na ‘de eerste keer’ meegemaakt te hebben, weten ze ook precies hoe zoiets voelt. Ze hebben gemerkt dat het behoorlijk zeer doet. Daarom is het ook zo’n goede straf. Tegelijk hebben ze gemerkt dat meidenbillen daar prima tegen kunnen. De natuur heeft de billen optimaal geschikt gemaakt om billenkoek te absorberen. Dat was vroeger zo en dat is nog steeds zo. Het is een tijdloos fenomeen, net zo fysiek als sport zelf en je bent er nooit te oud voor.