Begeleid worden volgens de Daphne Methode

Begeleiding en coaching waarbij je op je billen krijgt

Bij begeleiding en coaching volgens de Daphne Methode wordt gebruikt gemaakt van klassieke billenkoek.

Jij en je begeleider of coach

Er zijn niet veel mensen aan wie je verantwoording schuldig bent en van wie je straf kunt krijgen. Dat maakt de relatie met je begeleider heel bijzonder.

Er zijn niet veel mensen aan wie je verantwoording schuldig bent en van wie je straf kunt krijgen. Dat maakt de relatie met je begeleider heel bijzonder.

Ongetwijfeld is het contact dat je met je begeleider hebt bijzonder. Onvergelijkbaar met het contact dat je met andere mensen hebt. Er zullen niet zo veel mensen zijn aan wie je verantwoording schuldig bent. Mensen die de mogelijkheid hebben om je te straffen nog veel minder. Ook van een gewone sportcoach zul je dat niet gewend zijn.

Misschien is het in het begin nog even wennen, maar als snel ben je er aan gewend dat je Daphne begeleider je zo over de knie kan leggen en een pak op je blote billen kan geven. Hij doet dat ook zodra hij vindt dat je dat verdient, alsof het vanzelfsprekend is. En dat is het ook.

Natuurlijk krijg je op je blote billen als je je niet aan je afspraken hebt gehouden, dat spreekt vanzelf. Meestal zal hij ook niet tolereren dat je ongehoorzaam bent en je daar ook op je billen voor straffen.

Het is in je eigen belang dat je weet wanneer je naar je begeleider moet luisteren. Andersom is het ook zo dat je begeleider zeker naar jou luistert. Als je je verhaal doet en vertelt hoe het met je gaat. Door het stellen van vragen zal hij erachter willen komen hoe het nou precies zit. Smoesjes van werkelijkheid onderscheiden, om op basis daarvan maatregelen te nemen.

In principe zijn de verhoudingen echter heel duidelijk. Jij moet naar de begeleider luisteren en op sommige momenten is dat heel belangrijk. Als de begeleider vindt dat je dat onvoldoende doet, gaan je billen bloot en krijg je een klassiek pak billenkoek.

Uitdagen en uitdagingen

Een pak op je billen blijft een intensieve ervaring met een positief effect.

Een pak op je billen blijft een intensieve ervaring met een positief effect.

Het is een cliché om te zeggen dat alles went. Toch is het vaak zo. Dat geldt ook voor het krijgen van billenkoek op je blote billen. Het zijn en blijven intensieve ervaringen, soms wat meer dan anders. Als je het een paar keer meegemaakt hebt, weet je dat er niet dood van gaat. Op het moment dat het in volle gang is, is het duidelijk niet prettig. Als het voorbij is merk je het positieve effect. Bijna alle meiden en vrouwen knappen enorm op als ze een goed pak op hun blote billen hebben gekregen.

Het lijkt merkwaardig, maar veel vrouwen en meiden blijken mentaal sterker te worden als ze een paar keer goed op hun billen hebben gekregen. Dat geldt zeker ook voor sportvrouwen die van zichzelf uit nogal fysiek zijn ingesteld. Belemmeringen, remmingen en verkramping zijn weg. Opgekropte emoties en oude ballast kunnen hierdoor opgeruimd worden. Je hebt je leven vaak veel beter in de hand en je staat dichter bij je gevoel.

Als je ervaren hebt hoe het kan werken en welke effect het op je heeft, ga je meestal ook uitdagend op zoek naar de grens. Je bent minder bang. Hoe dunner het ijs, des te spannender het is of het houdt. De begeleider houdt wel in de gaten of je te ver gaat en als dat zo is lig je zo over de knie. Weer iets geleerd. De lessen die meiden leren terwijl ze op hun blote billen krijgen zijn vaak de meest waardevolle, omdat dit effect niet op een andere manier bereikt kan worden.

Begrepen worden en gegrepen worden

Een begeleider heeft het beste met je voor maar neemt geen genoegen met slappe smoesjes. Als je met slappe excuses weg komt verandert er niks. Als je consequent op je billen krijgt wel.

Een begeleider heeft het beste met je voor maar neemt geen genoegen met slappe smoesjes.

Het gaat natuurlijk niet alleen om de klappen. Dat zou een armzalig gebeuren zijn. Het gaat om het complete contact.

De begeleider kent je meestal goed. Hij kent je in ieder geval op een manier waarop weinig anderen je kennen. Letterlijk, met je billen bloot. Dat is heel dicht op je huid. Hij heeft vaak een goed idee wat er in je om gaat.

Een ander verschil is waarschijnlijk dat de begeleider niet met je meepraat. Hij zegt niet alleen maar dingen die je fijn vindt om te horen, maar ook soms dingen die waar zijn maar die je liever wilt ontkennen. In tegenstelling tot de meeste anderen, kan hij je ook echt even stoppen. Dat is belangrijk, vooral als er een goede reden voor is. Je voelt je door je begeleider begrepen als hij niet alleen de juiste dingen zegt, maar ook doorpakt als dat even beter is.

Natuurlijk is het zo dat je met veel mensen goede gesprekken voert. Gesprekken waar je iets aan hebt. Toch is het vaak dat een goede begeleider wat dieper doordringt tot de kern. Een gesprek met een begeleider is ook minder vrijblijvend dan een gesprek met een willekeurig iemand. Al was het alleen maar omdat je begeleider je over de knie kan leggen alsof dat heel normaal is. Voor het contact tussen jullie is dat ook normaal. Gelukkig maar, want veel meiden hebben er het meeste aan als de conclusie van een goed gesprek wordt samengevat in een goed pak op de billen.

Begrepen worden betekent gegrepen worden. Geen afstand, maar heel dichtbij. Geen sociaal wenselijk gedoe, geen meepraterij, geen handschoenen en pincet, maar geen gezeur en een goed pak billenkoek op je blote kont. Reken maar dat je daardoor in beweging komt. Kortom, niet te vergelijken met alledaags contact.

Voorspelbaar en consequent

en begeleider is voorspelbaar maar consequent. Je weet vooraf waar je aan toe bent en je kunt met je eigen gedrag sturen of je op je billen krijgt.

Een begeleider is voorspelbaar maar consequent.

Regeren is vooruitzien en een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Meiden die ontvankelijk zijn voor een duidelijke en strenge aanpak tellen trouwens voor meer dan twee, als ze die aanpak ook daadwerkelijk krijgen. Met de juiste aanpak blijkt de potentie ineens enorm te zijn.

De aanpak is in feite eenvoudig.

Jij moet weten waar je aan toe bent. Je moet het niet alleen weten, je moet het je ook echt realiseren. Als je iets doet of nalaat, moet je ervan bewust zijn dat je daarvoor op je billen gaat krijgen. Je gaat dan vast een beter besluit nemen dan je anders gedaan zou hebben.

Als je het ernaar gemaakt hebt, mag je het voelen ook. Zonder omwegen krijg je dan een ouderwets pak op je blote billen en het is de bedoeling dat dat behoorlijk pijnlijk is. Zo is dat namelijk bedoeld. Je mag ook best tegenstribbelen of geen zin hebben, maar het gaat wel gebeuren. Het is goed dat een begeleider niet onder de indruk is van smoesjes.

Je weet altijd wat er gaat gebeuren. Het is uitermate voorspelbaar, maar toch nooit saai. Zowel het gebeuren op zich, als ook het effect van een pak slaag op blote vrouwenbillen blijft verbazen.

Of je wilt of niet…

Als je straf verdiend hebt ga je over de knie, of je wilt of niet. Zeker de eerste klappen doen altijd zeer. Daar had je dan eerder aan moeten denken. Verder krijg je gewoon billenkoek omdat je dat verdiend hebt. Dat is totaal iets anders dan mishandeling, ook al doet het even zeer.

Als je straf verdiend hebt ga je over de knie, of je wilt of niet.

Alles begint met jouw vrijwillige beslissing of deze aanpak bij je past. Je moet er iets mee hebben. Je moet ook het gevoel hebben dat je er een beter mens van wordt. Dat bedoelen we niet moreel maar vooral emotioneel. Vervolgens moet je dan nog een klik hebben met de mensen erachter.

Kernpunt van het geheel is en blijft toch dat je een stuk controle kwijt raakt. Waarschijnlijk is dat maar goed ook, want als jij de controle op dezelfde manier in handen houdt zoals je altijd doet, zal het ook altijd hetzelfde blijven.

Afspraken maak je gezamenlijk en jij bent daarbij vooral bepalend. Het gaat tenslotte om jouw ambities en jouw doelstellingen. Maar op het moment dat de afspraak gemaakt is, staat hij ook. Op dat moment is het met jouw inspraak even gedaan. Als later blijkt dat je je niet aan je afspraken hebt gehouden of om een andere reden straf verdient, krijg je het ook. Of je er nu zin in hebt of niet.

Het gaat gewoon gebeuren. Je krijgt op je blote billen. Niet meer. Niet minder. Je hebt daarbij helemaal niks in te brengen en de begeleider bepaalt.

Vertrouwdheid

Als de straf voorbij is en je getroost bent is alles weer helemaal goed. Ook al doen je billen even zeer, je weet dat de straf terecht was en je neemt je voor om het voor de volgende keer weer beter te doen.

Als de straf voorbij is en je getroost bent is alles weer helemaal goed.

Misschien klinkt het allemaal heel ernstig en dramatisch. Als je ermee bezig bent, zul je merken dat er niks dramatisch aan is. Het voelt heel snel gewoon. Vertrouwd zelfs. Je voelt je vaak snel helemaal thuis en vertrouwd met je begeleider.

Het is gewoon en toch heel speciaal.

Je voelt je bij je begeleider op je gemak ondanks dat je weet dat hij niet bang is je precies zoveel straf geven als je verdient en nodig hebt. Ondanks dat je weet dat je weet dat je van je begeleider op je blote billen krijgt, ook als je er geen zin in hebt of als het heel erg pijn doet.

Of misschien voel je je daardoor juist zo met hem verbonden.